L’Agenda del Celler

Data

maig 25 2022
Expired!

Hora

08:00 - 18:00

Laniakea

CIA. SAGAN

Som el llegat de 15 mil milions d’anys d’evolució còsmica. Tu i jo. Així doncs, en aquest espai-temps, hem decidit viatjar a territoris propis de la naturalesa per apropar-los al llenguatge de l’escena. Volem que els nostres cossos orbitin en la narració d’un univers que, indiferent davant els nostres moviments, ens ofereix un escenari de reflexió i acció.

Un viatge que intenta desconfigurar l’ego narrant un món que no gira al voltant nostre. Un món en el qual ni estem per sota ni per sobre, sinó en ell, reconsiderant el valor de cada humà per a l’altre.

Un viatge personal fora de tota persona, més enllà i fins als límits de la nostra comprensió.

Caminar a través de la via del dubte. Posar-ho tot en dubte. Descobrir-nos.

Sagan som tres veus: Blanca Garcia-LLadó, David Mallols Tomás i Elena López Lanzarote. Ens vam trobar a Barcelona per una sèrie de casualitats, com passa quasi tot. D’aquesta trobada va sorgir la idea de formar Sagan (recordant a l’astrònom i divulgador) com a col·lectiu per desenvolupar un projecte al voltant del concepte de “cosmos”.

Som un triangle. Una mateixa forma geomètrica que intenta donar sentit al col·lectiu i a la trobada amb l’altre mitjançant les arts escèniques, visuals i plàstiques. Tres històries de vida diferents que decideixen ajuntar-se per explicar una història del cosmos: Laniakea.

Laniakea en hawaià vol dir «cel immens» i es domina així a la família de galàxies a la qual pertanyem.

Etiquetes

Arts escèniques i musicalsPetit Celler
Go to Top