EL CELLER DE VILA-SECA

Un espai de trobada i convivència

Arts escèniques

L’oferta cultural del Celler se centra principalment en les ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS, les ARTS VISUALS (cicles de cinema i exposicions temporals) i les activitats museístiques al voltant del patrimoni i de la història. Així, sota el nom de LES TINES s’hi engloben, en format de jornades i presentacions, les activitats que promouen el coneixement i el debat sobre la cultura vitivinícola, l’enologia, i tots aquells àmbits relacionats amb el vi, el territori i els seus productors.

Per a totes les edats

L’oferta cultural està pensada per a ser inclusiva, accessible i per a tots els públics, de totes les edats i procedències. Posa especial èmfasi en la programació infantil i familiar amb la creació del PETIT CELLER (teatre, música, contacontes, titelles, cinema…). Però també en concerts i activitats per a joves sense descuidar l’oferta per a la gent gran.

Esdeveniments

El Celler, com a nou espai dotat amb equipaments moderns, és també l’espai idoni per a celebrar-hi els esdeveniments culturals consolidats de Vila-seca i d’altres ciutats com la FIM (Fira de Música Emergent i Familiar) o el FICVI (Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca).

Espais polivalents

El Celler, com a espai de trobada i convivència, vol oferir els seus espais polivalents a les entitats i col·lectius perquè hi programin les seves activitats.

El Celler de Vila-seca

Compra les teves entrades!

Compra d’entrades